چطور اوریجینال باشیم؟

9

وقتی گفته می‌شود «خودتان باشید» به این معنی‌ است که مطابق ویژگی‌های شخصیتی و باورهای خودتان رفتار کنید. اگر شناخت درست و علاقه‌ی کافی نسبت به خودتان داشته باشید، اوریجینال بودن اصلا کار سختی نیست. همان‌طور که اگر خودتان را دوست نداشته باشید نمی‌توانید فرد دیگری را دوست داشته باشید، اگر با خودتان صادق و روراست نباشید هم نمی‌توانید با دیگران روراست باشید.

خودتان باشید.

با جرئت و شهامت خودتان را همان‌طور که هستید بپذیرید و اجازه ندهید شخصیتتان مطابق با درکی که دیگران از شما دارند شکل بگیرد. صرفاً به‌خاطر پذیرفته شدن توسط دیگران کاری را انجام ندهید. تظاهر نکنید فرد دیگری هستید چراکه دود این آتش فقط توی چشم خودتان می‌رود.

رونیکس

اگر خدا می‌خواست این‌گونه که هستم نباشم، مرا طور دیگری می‌آفرید.

یوهان ولفگانگ گوته

شاید برخی از دوستان و اطرافیانتان را بشناسید که حاضرند برای این که دیگران دوستشان داشته باشند کارهایی را انجام دهند که دوست ندارند و در حالت معمول انجام نمی‌دهند. مثلا با این که اهل الکل نیستند در مهمانی‌ها مشروب بخورند یا وقتی خیلی گرسنه هستند لب به غذا نزنند. این آدم‌ها باورهای خودشان، توصیه‌های والدینشان و عرف پذیرفته شده‌ی جامعه را زیر پا می‌گذارند تا شاید در دل کسی جا باز کنند ولی نتیجه‌ی کارشان چیزی جز به دردسر افتادن و عذاب نیست.

تا به حال دقت کردید که وقتی کاری را انجام می‌دهید که خلاف شخصیت و منش واقعی شماست، اغلب دچار ناراحتی و سردرگمی می‌شوید؟ دلیل این حس این است که نمی‌دانید رضایت چه کسی را باید به دست بیاورید: خودتان یا دیگران؟!

تنها در صورتی که رفتار و اعمالتان مستقیماً تحت تأثیر باورها و شخصیت خودتان باشد، می‌توانید برای خودتان به عنوان فردی مستقل احترام قائل باشید و تنها در این حالت است که دیگران نیز برای شما احترام قائل خواهند بود. چرا که شما را فردی قوی، مستقل و با باورهایی مستحکم می‌دانند.

تعاریف متعددی از شهامت ارائه شده ولی می‌توان با اطمینان کامل گفت که داشتن شهامت نیازمند این موارد است:

  • درون‌نگر باشید: شما تنها کسی هستید که می‌تواند تمام ویژگی‌های منحصر به فردتان را ببیند و بشناسد.
  • واقعی باشید: صداقت داشته باشید چراکه بدون صداقت هر آنچه می‌بینید، می‌شنوید و یا انجام می‌دهید «خالص» نخواهد بود.
  • ذهنتان را باز کنید و باز نگه دارید: قبل از اینکه درباره‌ی چیزی دانشی کسب نکرده‌اید در موردش قضاوت نکنید و ندانسته روی چیزی ارزش‌گذاری نکنید.
  • منصف باشید: همان‌طور که اشتباهات و ضعف‌هایتان را می‌بینید، نقاط قوتتان را هم ببینید.

جسارت و خلاقیت به شما این امکان را می‌دهد که شخصیت بی‌همتایی بسازید که برخاسته از باورها و سلایق و دانسته‌های خودِ خودتان است. انجام دادن این کار نه تنها از شما انسانی موفق می‌سازد، بلکه افراد زیادی از این نگرش شما تأثیر خواهند پذیرفت.

برگرفته از: essentiallifeskills

چگونه می‌توانید بر صدا و لحن و شیوه بیان خود مسلط‌تر شوید تا ارائه تاثیرگذارتری داشته باشید؟

۱۰،۰۰۰ تومان

ارسال دیدگاه

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

آخرین دیدگاه‌ها (از 9 دیدگاه)
  1. hamed می‌گوید

    یه مقدار نقص داشت مطلب…مثلا عقاید و باورهای ما خودش از تربیت غلط خانواده و مدرسه و حکومت و جامعه تشکیل شده.توصیه های والدین هم نصفش فقط به درد موزه میخوره و نمیشه روش حساب کرد.عرف جامعه ی ما هم که همونطور که هممون میدونیم ۹۹٪ غلط خرافاتی تعصبی کهنه و اشتباهه.مثل تعارف یا دروغ یا غیبت.تازه بگذریم ازین که عرف جامعه رو یه سری آدم بیسواد و کم فرهنگ ساختن.بهترین کار بازگشت بهاصل وجودمونه.ویژگیهای طرد شدمونو پس بگیریم.بهترین راهنما برای این کار یه استاد یا روانشناسه + کتاب نیمه تاریک وجود اثر دبی فورد.موفق و اوریجینال باشید!

    1. علی اکبر می‌گوید

      غرب زدگی یعنی همین جناب الفتی!
      بهتر نیست برای بازگشت به اصل وجودمون بریم سراغ فرهنگ و کتب اصیل خودمون؟
      برای بازگشت به اصل وجودمون باید بریم توی غرب؟
      اصل وجود ما غربهههههههه؟

      1. مهدی می‌گوید

        میتونی نخونی داداش، کسی مجبورت نکرده.یه جوری میگی غرب انگار اونا بنده ی خدا نیستن.هر چی میکشیم از امثاله …
        عالی بود اقای الفتی.ممنونم.

  2. محمد می‌گوید

    خدا خیرتون بده خیلی عالی بود ممنون. واقعا زبان فارسی به این علوم نیاز داره، خدا به شما مترجمین خیر کثیر اعطا کند.

  3. یسنا می‌گوید

    ممنون از مطالب خوبتون که امتیازاش همیشه یا بالای 80% یا بالای 90%